Stage Vacature: Redactie

Opgelet! Wij zoeken geen dertien in een dozijn-stagiaire, maar een totaalspeler. Dus studeer jij journalistiek, media- en communicatie of iets soortgelijks en wil je stagelopen bij de content productie afdeling? Wij hebben per direct meerdere stageplekken beschikbaar!

The Content Group levert content voor print, online, social, nieuwsbrieven. Snelle levering, korte lijnen en altijd SEO geoptimaliseerd!

Stageperiode: Per direct/in overleg
Locatie: Rijswijk, Zuid Holland

Studeer je journalistiek of iets soortgelijks en wil je stage lopen bij het grootste EDM platform van de Benelux? Wij hebben altijd stageplekken beschikbaar.

 

Partyscene is hét platform op het gebied van Dance muziek in de Benelux. Via onze social media-kanalen,  magazines en de website houden wij alles in de gaten. Jij gaat daar onderdeel van uitmaken, dat betekent dat je dagelijks in de weer bent met alles wat er in de Dance scene gebeurt.  Het is natuurlijk mooi als je affiniteit hebt met Dance scene – dat is zeg maar ‘een behoorlijk streepje voor’.

 

Stageperiode:

In overleg/per direct

 

Locatie:

Rijswijk, Zuid Holland

 

Wat ga je doen bij ons?

Bovenop het nieuws zitten en je bent zelfs ‘s nachts wakker te maken als er iets te melden valt. Interviews met bekende fotografen, het tot je nemen en publiceren van gerelateerd nieuws, het bijhouden van onze social media-kanalen, het schrijven van artikelen voor de website en onze fotografie titels. Als stagiair(e) op onze redactie ondersteun  je op alle mogelijke vlakken en draai je volop mee in een professioneel team van redacteuren die jou waar nodig begeleiden en waar je ook nog eens heel veel van kunt leren.

 

Wat verwachten wij van jou?

– Enthousiasme en 110% inzet

– Affiniteit met fotografie (zou mooi zijn)

– Jouw ABN (schrijven en spreken) is van een goed zo niet hoog niveau

– Je studeert journalistiek of een soortgelijke opleiding, minimaal op HBO-niveau

– Je weet je weg te vinden op het wereldwijde web en zo ook op facabook, instagram en twitter

 

Wat bieden we?

– Een hele toffe stage, je zit bovenop op het Dance nieuws en werkt aan het Partyscene platform

– Interview mogelijkheden met Artiesten

– Professionele begeleiding

– Reguliere stagevergoeding

 

Interesse?
We ontvangen graag je cv en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail: je kan je CV en toelichting versturen naar tim@thecontentgroup.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Beemer tel. 015-7600708.

Acquisitie naar aanleiding van deze stageplek wordt niet op prijs gesteld.

Reactie schrijven

Commentaren: 0