Vacature: Sales Accountmanager

Sales Accountmanagers (M/V) (32-40 uur) Full time/part time/freelance 
The Content Group verzorgt kwalitatieve content– en doet dit  in opdracht van diverse klanten – het bereik is divers – van fotografie tot dance – van Ondernemers tot IT -  merken als HP, Nikon, Canon tot JBL en Asus.
Voor onze consumer platformen (DIGIFOTO, Connected & Partyscene) zijn wij op zoek naar accountmanagers.
Periode: Per direct / in overleg
Hoe ziet jouw dag als sales/accountmanager eruit?
Als sales / accountmanager heb je contact met alle afdelingen binnen de organisatie – van marketing tot redactie, je moet weten wat er speelt. Je hebt uiteraard contact met bestaande klanten en je gaat op zoek naar new business. Dit via bezoek, telefoon & e-mail. Goed luisteren en informeren, je verplaatsen in de andere partij en meedenken, adviseren – zodoende kom je tot de juiste offerte of strategische samenwerking (we gaan voor lange duur).
Ben jij de sales accountmanager die we zoeken?
We zijn op zoek naar gedreven sales account managers , winnaars , commerciële denkers en snelle denkers, je kunnen verplaatsen in de andere partij en daar ook direct op anticiperen. Bovendien moet je stressbestendig zijn en goed in teamverband kunnen werken. We gaan er vanuit dat je enige ervaring hebt qua sales en accountmanagement en daardoor tot op zekere hoogte zelfstandig aan de slag kunt. Uiteraard word je ingewerkt en ondersteund waar nodig. Heb je geen ervaring maar denk je dat je geboren bent voor deze functie – schroom niet en stuur je CV en motivatie.
Functie eisen:
- HBO / WO werk- en denkniveau
- Ervaring in een soortgelijke functie
- Zakelijke communicatie zowel telefonisch als in geschrift
- Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal
- Ervaring in de content en media branche is prettig
Wat bieden wij?
We bieden je een aantrekkelijke functie met veel verantwoordelijkheid. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. De functie is voornamelijk intern.
Sollicitatie:
Stuur jouw korte motivatie met cv naar Tim Beemer tim@thecontentgroup.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.