Vacature: Content Manager

Content staat in deze functie centraal: Wat wordt er geplaatst, waar wordt het geplaatst, hoe wordt het geplaatst & met welke reden. Gaat het op die manier goed en wat kan er nog beter? Je managed de content en je hebt een duidelijk overzicht van de content welke geplaatst wordt op de diverse kanalen. Het bijhouden van de contentstrategie is belangrijk; je monitort constant de cijfers en stuurt bij waar nodig.

Periode: per direct/in overleg

Je komt te werken in een veelzijdige en dynamische omgeving. Wij zijn op zoek naar een ondernemende & zelfstandige Content Manager die voor alle de platformen aan de slag gaat, van fotografie (DIGIFOTO Pro en digifoto Starter) tot ICT (WINMAG Pro) en van ondernemen (Baaz) tot dance (Partyscene). Je managed content en maakt ook zelf content.

Een greep uit de werkzaamheden:
- Het overzicht houden van alles wat er wordt geplaatst in print & online

- Door middel van Google Analytics houd je de cijfers in de gaten en stuur je de redactie aan
- Originele invalshoeken bedenken m.b.t. de content
- Social Media

Wat verwachten we van jou?
- HBO werk & denkniveau
- Bij voorkeur een journalistiek/redactionele opleiding
- Nauwkeurig & stressbestendig
- Enthousiast & creatief
- Zelfstandig kunnen werken
- Commercieel ingesteld
- Proactieve werkhouding & groot denken
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Naast het managen van de content schrijf je zelf ook content

We bieden je:
Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je komt werken op een dynamische afdeling waar presteren en deadlines centraal staan. Het salaris afhankelijk van leeftijd & ervaring.

Over The Content Group
The Content Group maakt content voor print, online, social, nieuwsbrieven, etc. Snelle levering, korte lijnen en altijd SEO geoptimaliseerd. Dit voor o.a. WINMAG Pro (IT), Baaz (ondernemen), Connected (ABN AMRO, consumer IT), fotografietitels DIGIFOTO Pro, digifoto Starter en het party platform Partyscene.

Interesse?
We ontvangen graag je cv en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail: je kan je CV en toelichting versturen naar tim@clipboard-publishing.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Beemer tel. 015-7600708.

Acquisitie naar aanleiding van deze stageplek wordt niet op prijs gesteld.

Kernwoorden: Social Media, Content Manager, Communicatie, Journalistiek, Redactie, Content

Reactie schrijven

Commentaren: 0