Vacature: Redacteuren Business Content

Ben jij helemaal in to Business en Tech – zit je al bovenop het IT- en ondernemersnieuws? Ook nog eens geïnteresseerd in computers, gadgets en IT maar ook startups, management en ondernemen? Dan zoeken we jou!

Als redacteur heb je verantwoordelijksgevoel, weet je wat deadlines zijn, ondersteun je op alle mogelijke vlakken en draai je volop mee in een professioneel team.

Werkzaamheden

Bovenop het nieuws zitten, eigen nieuws maken, altijd up-to-date zijn en originele invalshoeken bedenken. Interviews, het tot je nemen en publiceren van gerelateerd nieuws, het bijhouden van onze social media-kanalen, het schrijven van artikelen voor de website en het magazine. Als redacteur ben je dus 24/7 bezig met content. Daarnaast bezoek je evenementen zoals beurzen en persbijeenkomsten en doe je daar direct verslag van. Ook onderhoud je contact met klanten en leveranciers.

Vanaf: Per direct/in overleg

Locatie: Rijswijk, Zuid-Holland

Wat verwachten wij van jou?

  • Enthousiasme en volledige inzet
  • Je kan goed kunnen plannen & overweg met een contentkalender
  • Je kennis over IT is erg groot, net als jouw knowhow over ondernemen
  • Jouw ABN (schrijven en spreken) is van een zeer hoog niveau
  • Je hebt journalistiek, media- en communicatie of een soortgelijke opleiding genoten, minimaal op HBO-niveau
  • Je hebt een goede neus voor nieuws, je schrijft goed en snel en hebt verstand van zaken

Wat bieden we?

  • Een superbaan
  • Een top notch werkomgeving
  • Je bent een spil in de Nederlandse tech- en businessmedia
  • Je spreekt met de nationale en internationale top op het vlak van ICT, technologie en het ondernemerschap

WINMAG Pro Professional computing, technologie en management. Van de nieuwste smartwatch, smartphone en apps tot notebooks, storage- en cloudoplossingen – het komt allemaal voorbij. Via onze social mediakanalen, het magazine en de website houden wij de lezer op de hoogte. Jij gaat daar onderdeel van uitmaken, dat betekent dat je bovenop het IT- en tech-nieuws zit. Je krijgt de nieuwste gadgets in handen en geeft je oordeel. Maar er komen ook nieuwe hostingoplossingen, printoplossingen en ander gerelateerde IT- producten voorbij. En daar kan jij goed mee uit de voeten!

Baaz is een no-nonsense platform (online en in print) met een heldere doelstelling: het wil binnen het MKB-ondernemerschap en met name directie en hoger management helpen innoveren en inspireren. Baaz bevat heldere, handige en prikkelende artikelen over IT, MVO, duurzaam ondernemen en algemene management- en ondernemerszaken. Er is ruimte voor de verhalen van zowel nieuwe ondernemers als gevestigde goeroes en CEO’s. Persoonlijk en soms brutaal gebracht aan onze lezers.

Interesse? 
We ontvangen graag je cv en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail: je kan je CV en toelichting versturen naar tim@clipboard-publishing.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Beemer tel. 015-7600708.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Reactie schrijven

Commentaren: 0