Stage Vacature: Redactie

Opgelet! Wij zoeken geen dertien in een dozijn-stagiaire, maar een totaalspeler. Dus studeer jij journalistiek, media,  communicatie of iets soortgelijks en wil je stagelopen bij de content productie afdeling? Wij hebben per direct meerdere stageplekken beschikbaar!

The Content Group levert content voor print, online, social, nieuwsbrieven. Snelle levering, korte lijnen en altijd SEO geoptimaliseerd!

Stageperiode: Per direct/in overleg
Locatie: Rijswijk, Zuid Holland

Wat ga je doen bij ons?
Jij gaat bovenop het nieuws zitten. Je bent een absolute kei in interviews, het tot je nemen en publiceren van gerelateerd nieuws, het bijhouden van onze social mediakanalen, het schrijven van artikelen voor de websites en de magazines. Als stagiair(e) op onze redactie ondersteun je op alle mogelijke vlakken en draai je volop mee in een professioneel team van redacteuren die jou waar nodig begeleiden en waar je ook nog eens heel veel van kunt leren.

Wat verwachten wij van jou?
– Enthousiasme en volledige inzet
– Jouw ABN (schrijven en spreken) is van een zeer hoog niveau
– Je studeert journalistiek, media- en communicatie of een soortgelijke opleiding, minimaal op HBO-niveau
– Je hebt een goede neus voor nieuws, je schrijft goed en snel en hebt verstand van zaken en de Nederlandse taal

Wat bieden we?
– Een superstage
– Professionele begeleiding
– Ruimte om aan jouw netwerk te werken
– Stagevergoeding

Interesse?
We ontvangen graag je cv en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail: je kan je CV en toelichting versturen naar tim@thecontentgroup.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Beemer tel. 015-7600708.

Acquisitie naar aanleiding van deze stageplek wordt niet op prijs gesteld.